* 2 paket kağıt helva
* 1 küçük paket kakaolu tahin helvası (250 - 300 grlık)
* 3 çorba kaşığı kakao
* 3 çorba kaşığı toz şeker
* 3 çorba kaşığı su
* 1 çorba kaşığı tereyağ
* 3 çorba kaşığı su
* 1 çorba kaşığı tereyağ
Yapılışı
1. Sos tavasında tereyağı eritin
2. Şeker, kakao ve suyu yağa ekleyip, iyice karıştırın
3. Helvayı iyice ezip, tavadaki karışıma ekleyip, karıştırıp krema kıvamına getirin
4. Sos sıcakken 1 kat kağıt helva üzerine sos, tekrar 1 kağıt helva üzerine sos şeklinde pastayı yapın, üzerini düzeltin
5. Buzdolabında soğutup servis yapın.
İsterseniz pastayı 3 kağıt helvayla da daha kalın yapabilirsiniz.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder