22 Şubat 2012 Çarşamba

CEBİNDE KIRMIZI BİBER VE KAŞAR SAKLAYAN TAVUK

Malzemeler :


* 6 kalın tavuk göğüs
* 2 kırmızı biber (közlenmiş ve şerit şerit doğranmış)
* 6 dilim kaşar 
* 2 çırpılmış yumurta
* Galeta unu
* Tereyağ
* Tuz karabiber


Yapılışı :


1. Tavuk göğüslerine tuz karabiber serpip sandviç yapar gibi içine bir cep açın, tavukların birbirinden ayrılmamasına ve cebin uçlarının kapalı olmasına özen gösterin.
2. Açtığınız cebe kırmızı biberleri ve kaşar dilimlerini yerleştirin ağzını kürdanla kapatın.
3. Doldurduğunuz tavukları önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
4. Üzerlerine birer çay kaşığı tereyağ koyup 200 derece fırında 35-40 dk pişirin 


Afiyet olsun.. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder