Malzemeler
2 tavuk göğüs
1 bardak bezelye
1 patates
2 havuç
Beşemel sos(isterseniz tarifine uygun hazırlanmış toz sos isterseniz 1 bardak süt-2 yemek kaşığı un-1 yemek kaşığı tereyağ ile hazırlanmış)
1 su bardağı taze kaşar rendesi
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı
Tavukları 5 bardak su ile haşlayıp, didikleyin. Sebzeleri küp doğrayarak haşlayın. Yağlanmış fırın kabına tavukları yayın. Üzerine haşlanan sebzeleri ilave edin. Hazırladığınız beşamel sosu sebzelerin üzerine yayarak, rende kaşar peyniri serpin. 170-180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirerek scıcak servis yapın.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder